Εκλογές ΟΤΕ | Δελτίο τύπου | 23/6/21

Αθήνα, 23/6/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ» σύμφωνα και με το καταστατικό της, δημιουργήθηκε με στόχο μία σύγχρονη ελεύθερη Ευρωπαϊκή δομή του συνδικαλιστικού κινήματος που θα λειτουργεί με αξιοκρατία, δικαιοσύνη και κοινωνική αλληλεγγύη μέσα σε ένα ελεύθερο οικονομικό τοπίο που θα εξασφαλίζει ευημερία για τους εργαζόμενους.

Σε αυτή την προοπτική στρατεύτηκαν συνδικαλιστικά στελέχη από πολλούς εργασιακούς χώρους.

Στην πορεία κάποιοι διαπίστωσαν ότι δεν εξυπηρετούνται οι στόχοι τους και κυρίως οι προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Έτσι μερικά από τα ιδρυτικά μας μέλη προσχώρησαν και πάλι στις γνωστές παρατάξεις που οδήγησαν σε τέλμα το συνδικαλιστικό κίνημα.

Κάποιους άλλους τους διαγράψαμε γιατί η «ΕΝΟΤΗΤΑ» ποτέ δε θα μπορούσε να έχει στους κόλπους της εκπροσώπους σωματείων «σφραγίδα».

Φυσικά όλοι αυτοί επανήλθαν στο φυσικό τους χώρο, δηλαδή στις δυνάμεις που απαρτίζουν το Προεδρείο της ΓΣΕΕ, αφού το ζητούμενο ήταν πάντα η νομιμοποίηση των νόθων συνέδρων και το άθροισμα των κουκιών!

Κάπως έτσι λειτούργησε το προερχόμενο από τον ΟΤΕ μέλος του Προεδρείου μας.

Μας ανακοίνωσε μέσω δελτίου τύπου ότι δε συμμετέχει πλέον μαζί μας, γιατί μετά από τρία χρόνια κατάλαβε ότι το μέλλον διαφαίνεται αβέβαιο, τα εργασιακά μας δικαιώματα βάλλονται από παντού και η «ΕΝΟΤΗΤΑ» δεν μπόρεσε να πείσει τους εργαζόμενους καθώς αποξενώθηκε λόγων των προσωπικών φιλοδοξιών.

Αλήθεια το τελευταίο τι το ήθελε;

Ίσως επειδή ζητούσε επίμονα να παραιτηθούν οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας στη ΓΣΕΕ για να πάρει μία έδρα που δεν δικαιούται και να την περιφέρει ως αντάλλαγμα υποταγής στο Προεδρείο της ΓΣΕΕ;

Όταν δεν ικανοποιήθηκε η φιλοδοξία του ανακοίνωσε την προσχώρησή του στη ΔΑΚΕ.

Για να καταλάβει και ο τελευταίος αναγνώστης τον παραλογισμό και την εξαπάτηση μελών της συνδικαλιστικής τους έκφρασης στον ΟΤΕ προσχωρεί στη ΔΑΚΕ αλλά στις εκλογές του ΟΤΕ κατεβαίνει  με το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚΕ!!

Εμείς δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά με αυτούς που ανάλογα  με τις ανασφάλειές τους και τις υπέρμετρες προσωπικές τους φιλοδοξίες προσχωρούν πάλι εκεί που έφτυναν ανακαλύπτοντας ότι αυτές είναι πλέον οι υγιείς δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος!!

Απλά θα τους θυμίσουμε ότι πριν από 25 ημέρες σε τηλεδιάσκεψη του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για το εργασιακό, απευθυνόμενος στον Υπουργό Εργασίας του εξηγούσε γιατί ήταν δίπλα στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» καταγγέλλοντας τη σαπίλα του Προεδρείου της ΓΣΕΕ!!

(το σχετικό απόσπασμα είναι στη διάθεση όλων)

Τέλος η «ΕΝΟΤΗΤΑ» κάνει γνωστό ότι: «Η παράταξή μας, σε όλες τις εταιρείες του Ομίλου ΟΤΕ, θα έχει δικό της ψηφοδέλτιο σπάζοντας
τις ανίερες συμμαχίες που οικοδομήθηκαν εν κρυπτώ».

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *