Οι θεατρικές παραστάσεις δεν έχουν πια θεατές!

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2020

 

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προς

τον Γραμματέα Τύπου της ΓΣΕΕ

κ. Δημήτρη Καραγεωργόπουλο

 

(κοινοποίηση σε όλα τα μέλη Διοίκησης της ΓΣΕΕ)

 

κ. Καραγεωργόπουλε,

 

Με αφορμή την έκδοση δελτίου τύπου (22.12.2020) της παράταξης μας: ’’ENOTHTA δύναμη ευθύνης και προοπτικής’’ αναφορικά με τις καταγγελίες σας σε τηλεοπτική εκπομπή (για την κλοπή του Δώρου Χριστουγέννων εργαζομένων από εργοδότες και μπράβους) και τη θέση μας ότι τέτοιες σοβαρές υποθέσεις πρέπει να τεθούν υπ’ όψιν του κ. Εισαγγελέα με στόχο να αποκαλυφθούν οι συγκεκριμένοι εργοδότες για τις παράνομες πράξεις τους, ΕΣΕΙΣ προχωρήσατε σε μια πρωτοφανή ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, την ίδια μέρα, καταγγέλλοντας όχι φυσικά τους εργοδότες αλλά αυτούς (δηλαδή την ’’ΕΝΟΤΗΤΑ’’) που συντάσσονται με την άποψη ότι τέτοιες παράνομες πρακτικές πρέπει αν οδηγούνται στη δικαιοσύνη και να τιμωρούνται παραδειγματικά.

Φτάσατε στο τελευταίο σκαλοπάτι της γελοιότητας για μία ακόμη φορά!

Αντί να απαντηθεί η καταγγελία μας για συγκάλυψη αυτών των εργοδοτών που παρανομούν από εσάς και την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ εσείς προχωρήσατε σε ανάρτηση με την οποία λέτε ότι εμείς είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο των κακών εργοδοτών, εργολάβων και καλόπαιδων (μπράβων)!!

Στη συνέχεια προχωρήσατε ακόμη πιο κάτω λέγοντας ότι εμείς λειτουργούμε κατ’ εντολή των μπράβων με σκοπό να αντλήσουμε στοιχεία για λογαριασμό των εργολάβων, οι οποίοι μας δίνουν εντολές προκειμένου να αποκαλυφθούν οι καταγγέλλοντες!!!

Για όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, φυσικά, θα δώσετε λόγο στο ακροατήριο.

Όμως με αφορμή αυτών των καταγγελιών σας ανατρέξαμε σε σειρά συνεντεύξεων και δηλώσεων σας, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοπτικά κανάλια.

Οι παρεμβάσεις σας ήταν πραγματικά συγκλονιστικές!

Η αποδοχή των παρεμβάσεων σας από την κοινωνία ακόμη πιο συγκλονιστική!

Έσπασαν τα ταμεία! αφού οι προβολές μέσω π.χ. YOUTUBE κυμάνθηκαν από 4 έως 12!!

Αυτή η απήχηση δείχνει και την αποστροφή των εργαζομένων τόσο σε εσάς όσο και σε αυτούς που σας επέλεξαν να παριστάνετε τον εκπρόσωπο τύπου της ΓΣΕΕ.

Ας πάμε όμως στα πιο σοβαρά:

Εκτός από τις σοβαρές καταγγελίες που κάνατε στις 22 Δεκεμβρίου στον Αντένα για την κλοπή του Δώρου Χριστουγέννων εργαζομένων από εργοδότες και μπράβους (κάτι τέτοιες καταγγελίες εξάλλου κάνετε κάθε Δεκέμβριο επί 6 συνεχόμενα χρόνια) δώσατε συνέντευξη (Δεκέμβριο 2018) στον τηλεοπτικό σταθμό Superb TV παρουσία του Προέδρου Εμπόρων Πάτρας κ. Δημ. Παλούμπη.

Σε αυτή την τηλεοπτική σας εμφάνιση (που σημειώνουμε ότι δεν φορούσατε μαύρα γυαλιά) δηλώσατε ότι έχετε επώνυμες καταγγελίες για κλοπή του Δώρου Χριστουγέννων, μέσω φουσκωτών, από Εργολαβικές Εταιρίες, αλυσίδες καφέ, αλυσίδες εστιατορίων, εμπορικά κατ/τα, ζαχαροπλαστεία και Super Market.

Μετά την καταγγελία σας είπατε ότι κάποια τέτοια περιστατικά έχετε αναφέρει στην Επιθεώρηση Εργασίας η οποία όμως τηρεί σιγή ιχθύος.

Τότε σας ρωτά ο Πρόεδρος των Εμπόρων: Γιατί στην Επιθεώρηση Εργασίας; Τέτοιες πράξεις είναι ποινικό αδίκημα, κλοπή και εκβιασμός και πρέπει να παρέμβει η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας!

Τότε λοιπόν έρχεται η απάντηση σας ως κεραμίδα!!
’’Σ’ αυτές τις περιπτώσεις παίρνω τηλέφωνο τους εργοδότες, τους λέω ότι ξέρω τι έκανες και τους ζητώ να κάνουν κάτι και να πάρουν πίσω οι εργαζόμενοι το δώρο τους’’.

Απίστευτο κι όμως αληθινό!!

Και συμπληρώνετε πιο κάτω: ’’Έχουμε τον τρόπο να τους οδηγούμε στον σωστό δρόμο!! αν δεν συμμορφωθούν…’’

Δηλαδή έχουμε έναν συνδικαλιστικό εκπρόσωπο (που προφανώς λειτουργεί εν αγνοία ακόμη και αυτών που υποτίθεται ότι εκφράζει στη ΓΣΕΕ) που αποκρύπτει αυτές τις εκατοντάδες επώνυμες καταγγελίες από την αστυνομία και τον Εισαγγελέα, αρνείται να κατονομάσει τους παράνομους εργοδότες και να τους οδηγήσει προς παραδειγματισμό στη Δικαιοσύνη και διαπραγματεύεται απευθείας μαζί τους με πρακτικές που θυμίζουν νύχτα!

Απόδειξη αυτής της προσωπικής σας πολιτικής, που συμπαρασύρει δυστυχώς και τους συναδέλφους σας στη ΓΣΕΕ, είναι ότι ουδέποτε συζητήθηκαν σε ολομέλεια της ΓΣΕΕ όλα αυτά, όπως και ουδέποτε αναδείχθηκαν αφού η μόνη παρέμβαση μέχρι σήμερα της ΓΣΕΕ ήταν η επιστολή προς τον Πρωθυπουργό για την καταβολή του Δώρου Χριστουγέννων σε όλους τους εργαζόμενους και η εξασφάλιση αυτής της καταβολής.

Η γελοιότητα όμως δεν σταματά εδώ:

Πριν ένα μήνα εμφανισθήκατε στο attica TV και δηλώσατε ότι έχετε 22.000!! καταγγελίες από εργαζόμενους που οι εργοδότες με παρουσία φουσκωτών κλέβουν και το μηνιαίο βοήθημα της πολιτείας λόγω κορωνοϊού!!

Όταν ρωτηθήκατε: ’’εσείς τι κάνετε για όλο αυτό; ’’ απαντήσατε ότι: σπάω την ομερτά και προωθώ τις καταγγελίες στα συνδικάτα γιατί η πολιτεία δεν τις εξετάζει και γι’ αυτό το λόγο δεν τις προωθούμε’’.

Αλήθεια;;

Ζητάμε να μας επιδείξετε μερικές επιστολές σας, για την κλοπή του βοηθήματος, προς τα συνδικάτα!

Η θεατρική παράσταση όμως συνεχίζεται με επιτυχία.

Στο κάναλι Ε (2017) κάνοντας πάλι τις ίδιες καταγγελίες στον κ. Ευαγγελάτο λέτε:

’’προσπαθούμε να καταθέσουμε τα στοιχεία των καταγγελιών αλλά οι αρχές δεν μας καλούν…»

Σταχυολογώντας τις  παρόλες σας στα διάφορα κανάλια ξεχωρίζουμε:

ΣΚΑΪ Πάτρας 89,4 (26/11/2020) δήλωση σας ότι έχετε επώνυμες καταγγελίες για συγκεκριμένα Supermarket ότι αποκρύπτουν από τον ΕΟΔΥ κρούσματα με κορωνοϊό!!!

Δηλαδή, εν γνώσει σας καλύπτετε τα Supermarket σε βάρος της υγείας όλων μας.

Εκτός αν κάνατε απευθείας συνομιλίες με τους εργοδότες αυτούς και το θέμα διευθετήθηκε!!

Τέλος είστε ο μόνος που κατέχει τρομακτικά στοιχεία για την ανεργία όταν στις 22/7/2020 στον σταθμό Radionorth αποκαλύψατε ότι το πρώτο τρίμηνο της πανδημίας είχαμε 500.000!! απολύσεις βγάζοντας άχρηστο το ΙΝΕ/ΓΣΕΕ που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Όμως οι θεατρικές παραστάσεις δεν έχουν πια θεατές!!

Είστε ο γνήσιος εκφραστής, ενός συνδικαλιστικού λόγου που προκαλεί αηδία και αποστροφή.

Αν εξακολουθούν να σας ανέχονται κάποιοι λίγοι στη ΓΣΕΕ

Εμείς δεν σε ανεχόμαστε!

Για όλα όσα γράφεις, υποκρύπτεις και καλύπτεις θα έρθουν στο φως και στη δικαιοσύνη.

Σημ.   Σου κοινοποιούμε μηνυτήρια αναφορά μας και εξώδικη πρόσκληση

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της ’’ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *