Συνάντηση του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο

 

Αθήνα, 23 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ»
με τον Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών
κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο

Την Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021 μέλη του Προεδρείου της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» συναντήθηκαν με το νέο Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο.

Στη συνάντηση την «ΕΝΟΤΗΤΑ» εκπροσώπησαν ο επικεφαλής της παράταξης κ. Τάσος Γκιάτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Μανώλης Αγγελάκης και το μέλος του Προεδρείου κ. Σταύρος Σιάνος.

Στη συνάντηση αυτή η παράταξή μας ανέλυσε στον Υφυπουργό τις θέσεις της, για το πώς αντιλαμβάνεται τη λειτουργία του συνδικαλιστικού κινήματος σε ένα περιβάλλον που διαρκώς εξελίσσεται, απαιτώντας διαφάνεια ση διαχείριση κρατικών δομών και κυρίως στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που πρέπει να στηρίζεται στην αξιοκρατία, την αξιολόγηση και τον σεβασμό στους πολίτες.

Παράλληλα οι εκπρόσωποί μας ζήτησαν από τον κ. Παπαδόπουλο την επίσπευση των διαδικασιών για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στις οδικές συγκοινωνίες (ΟΣΥ) και την άρση αδικίας με τον μη συνυπολογισμό της προϋπηρεσίας των νέων οδηγών.

Ο κ. Υφυπουργός, εν όψει της κατανομής αρμοδιοτήτων, συμφώνησε στην πραγματοποίηση νέας συνάντησης τις επόμενες ημέρες προκειμένου να δοθούν συγκεκριμένες απαντήσεις στα αιτήματά μας.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *