Η διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ έπιασε πάτο!

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2020

 

     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ έπιασε πάτο!

Στήνουν συνέδριο νοθείας
χωρίς τόπο, ώρα, θέματα, τοποθετήσεις
και φυσικά χωρίς κανείς να ξέρει ποιοι συμμετέχουν!

 

Η διορισμένη Διοίκηση της ΓΣΕΕ θα προσπαθήσει για μία ακόμη φορά να συγκεντρώσει τους νόθους εκπροσώπους της σ’ ένα χώρο, που ούτε η ίδια τολμά να ανακοινώσει, βαφτίζοντάς το συνέδριο.

Αυτό το κατασκεύασμα που αποτελείται από αόρατα σωματεία σφραγίδες, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες, εκπροσώπους που τους μαυρίζουν οι εργαζόμενοι στους χώρους δουλειάς και επανεμφανίζονται ως εκπρόσωποι άλλων οργανώσεων, έπιασε πάτο!

Συνδικαλιστική ηγεσία που ανακοινώνει ψευτοσυνέδριο, χωρίς θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς τόπο και ώρα με μυστικές καλά κρυμμένες κάλπες είναι βέβαιο ότι κάτι πολύ σοβαρό, κάτι πολύ μεγάλο τους ενώνει.

Αυτά συμβαίνουν γιατί απλά η ΓΣΕΕ περνά την απόλυτη κρίση αντιπροσωπευτικότητας αφού οι  πραγματικοί εργαζόμενοι την έχουν βάλει οριστικά στο περιθώριο.

Αυτή η ελεεινή συνδικαλιστική πρακτική που ακολουθούν
οι ετερόκλητες δυνάμεις που παριστάνουν τη Διοίκηση της ΓΣΕΕ δυστυχώς θα πλήξει ανεπανόρθωτα κάθε υγιή συνδικαλιστική δράση.

Αυτό το ψευτοσυνέδριο είτε γίνει (πιθανώς με την προστασία των ΜΑΤ) είτε δεν γίνει, δεν έχει καμία μα καμία σημασία.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής» έχει προτείνει στο παρελθόν και προτείνει και σήμερα τη μόνη θέση για μία υγιή, διάφανη συνδικαλιστική αναγέννηση που περνά μέσα από τη συνεργασία και κοινή δράση όλων των μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων που εκπροσωπούν πραγματικούς εργαζόμενους.

Θα κάτσουμε όλοι μαζί και θα χαράξουμε τη νέα πορεία για να ανακτήσει το κίνημα τη χαμένη του αξιοπιστία.

Αυτό αργά ή γρήγορα θα γίνει είτε το θέλουν είτε όχι.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *