Δελτίο τύπου ΑΚΕ – ΕΥΔΑΠ

Αθήνα, 8 Ιουνίου 2018

Για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άδικες αποφάσεις και παιχνίδια σκοπιμοτήτων που έχουν θύματα τους εργαζόμενους. Εχθές δόθηκε εντολή αιφνιδίως από τον ΑΣΕΠ, να βρεθούν στο δρόμο οι συνάδελφοί μας υδρονομείς,οι οποίοι δίνουν αγώνα τόσα χρόνια παράλληλα με την καθημερινή τους εργασία, να μονιμοποιηθούν στην Εταιρεία.

Η απόφαση του ΑΣΕΠ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία ορίζει ρητώς ότι οι υδρονομείς πρέπει να ενταχθούν στο μόνιμο προσωπικό της ΕΥΔΑΠ. Η Διοίκηση από τη μεριά της,πρέπει άμεσα να πάρει θέση και να στηρίξει τους υδρονομείς, που μέσα από τον μόχθο και την προσφορά τους στην Εταιρεία, έχουν αποδείξει τόσα χρόνια την αξία αλλά και την αναγκαιότητά τους.Μετά από αυτήν την εξέλιξητίθεται σε μεγάλο κίνδυνο η ομαλή υδροδότηση του λεκανοπεδίου της Αττικής, ιδιαίτερα σε περίοδο υψηλών θερμοκρασιών.

Είμαστε στο πλευρό των υδρονομέων από την πρώτη στιγμή του αγώνα τους και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε ούτε σε αυτήν την πολύ δύσκολη μάχη.

Ζητάμε την άμεση και οριστική απόσυρση της απόφασης για την απόλυση των συνάδελφων υδρονομέων, η οποία υλοποιήθηκε παράνομα χωρίς απόφαση του ΔΣ της ΕΥΔΑΠ. Στηρίζουμε και συμμετέχουμε σε όλες τις κινητοποιήσεις και τις ενέργειες που προκήρυξε η Ομοσπονδία Εργαζομένων της ΕΥΔΑΠ, για τις ερχόμενες ημέρες και τη συνάντηση με το ΑΣΕΠ.

 

Ο αγώνας θα συνεχιστεί και οι συνάδελφοι θα δικαιωθούν!

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ

ΑΚΕ

  

Υπενθύμιση:

Ο Νέος Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GeneralDataProtectionRegulation – GDPR) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τέθηκε  σε εφαρμογή στις 25 Μαΐου 2018, και προβλέπειτη ρητή σας συγκατάθεση, προκειμένου να λαμβάνετε ενημερώσεις από εμάς.
ως εκ τούτου, παρακαλούμε όπως δηλώσετε με απάντησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ake.ergazomenoneydap@gmail.com  ότι επιθυμείτε να συνεχίσουμε την επικοινωνία μας.

Παρακαλούμε αν επιθυμείτε να παραμείνετε στους αποδέκτες αυτής της επικοινωνίας, να μας αποστείλετεστη παραπάνω διεύθυνση «ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ».

Σε περίπτωση επιθυμείτε να σταματήσει η ενημέρωσή σας, απλώς απαντήστε, γράφοντας τη λέξη: «ΔΙΑΓΡΑΦΗ».

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *